Nesvakidašnja prometna u Pazinu: Zabio se u policijsko vozilo i pobjegao

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se 28. rujna oko 20.20 sati u Pazinu, između skretanja za Pazinku i Plodine, na cesti za Poreč. Naime, jedan se vozač zabio u policijski automobil i potom pobjegao.

Bizarnu nesreću snimio je Ervin Štifanić koji je nekoliko minuta nakon sudara prošao tom cestom. „U prvi sam trenutak pomislio da je riječ o uobičajenoj prometnoj nesreći i da je policijsko vozilo došlo na uviđaj. Onda mi je bilo čudno što nigdje ne vidim niti jedno drugo vozilo, a kada sam se približio i vidio oštećenje na policijskom automobilu, shvatio sam o čemu je riječ“, kazao nam je Štifanić, koji je na mjestu nesreće doznao i da je nepoznato vozilo pretrpjelo velika oštećenja na prednjem kotaču pa vozač nije mogao daleko pobjeći.

Policija poziva građane koji su svjedočili prometnoj nesreći ili imaju saznanja o vozaču ili vozilu koje je sudjelovalo u nesreći, da se jave u Policijsku postaju Pazin, na broj telefona 052/538 139, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila [email protected].

istarski.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.