Night express u Spomen domu: Koncert posvećen ženama

Darko Tumpić i Loris Zupanc“Ovo je prvi naš koncert ovakve vrste, gdje će publika sjediti. Koncert je posvećen ženama i to je ono što želimo naglasiti, no nećemo zanemariti ni muškarce”, kazao je na konferenciji za medije Loris Zupanc, u ime The Night Express benda, koji upravo u nedjelju u 20 sati, za Dan žena nastupa, u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu.

Zupanc je dodao kako će repertoar biti prilagođen ambijentu dvorane, ali je dodao kako će isto tako slušati želje publike i nastojati biti spontani. “Drago nam je da nastupamo u centru Istre”, kazao je i dodao kako se u Pazinu osjećaju kao doma.

Gala koncert popularnog Night Expressa snimati će se GoPro kamerama, a posebna pažnja biti će posvećena zvuku i scenografiji.

Osim nedjeljnog gala koncerta, ravanatelj Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu, Darko Tumpić najavio je i kazališnu predstavu Ritina škola s dvoje vrhunskih glumaca Natašom Janjić i Markom Torjancem, koja je na rasporedu u petak u 20 sati te subotnji koncert glazbene dive Tereze Kesovije.

“Drago nam je da možemo ugostiti The Night Express Band kao šlag na kraju cijelog vikenda bogatog programima i drago mi je da imaju priliku dokazati se i kao vrhunski glazbenici u ovom, za njih potpuno novom ambijentu”, dodao je Tumpić.

Karte za gala koncert Night Express Banda mogu se nabaviti u Pučkom otvorenom učilištu po cijeni od 20 kuna za žene, a 40 kuna za muškarce, uz napomenu da će svaki posjetitelj dobiti na poklon DVD s materijalom snimljenim na prvom NEx Music festivalu koji je također održan u Pazinu.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.