Nije bilo osobe u Byblosu koju Brega nije uspio rasplesati!

bregovic_byblos_2014_1Goran Bregović, nekadašnji frontman Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.

Kako se pišu naslovi «Tražila se ulaznica više!», «Ovo je bio koncert ljeta!», ne želimo pisati klišeje, no zbilja, Bregović je okupio generacije koje su do prije samo par mjeseci rekle da kako je diskoteka Byblos samo za «mlađariju» i doveo ih na plesni podij a uz to i probudio stara sjećanja na stare hitove koji još dan danas potiču na ples i zabavu.

Gosti ne samo iz Hrvatske, već iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine no moramo spomenuti i Crnu Goru, Italiju, Austriju te brojne druge posjetitelje nespomenutih zemalja koji su se slučajno zatekli u diskoteci Byblos kako su na godišnjim odmorima u resortima hotelske kuće Lagune d.d. i ostali plesati do ranih jutarnjih sati.

Sljedeće što nas očekuje u diskoteci Byblos je veliki party s talijanskim DJ / Producentom Benny Benassi-em u pteak, 15.8.2014. s početkom u 23:00 sata, koji se vraća u diskoteku Byblos nakon punih sedam godina kada je 2007. zatvorio spektakularno prvo ljeto diskoteke Byblos. Karte se mogu naći po pretprodajnim cijenama u sustavu Eventim i na ulazu u diskoteku na dan u razdoblju od 23:00 do 00:00. Za rezidente Istre vrijedi popust od 23:00 do 00:00 od 50% popusta.

bregovic_byblos_2014_2

Byblos / iPazin.net / Foto: Žiga Intihar

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.