Nikola Dobrila treći na 1. Sprint Rallyu u Opatiji

Dobrila - FerenčićU organizaciji talijanskog United Bussines-a riječkog autokluba MRC Sport, proteklog je vikenda na području Opatije i Matulja održan “1. Sprint Rally Opatija”. Nastupile su dvadeset i tri posade iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Pobjedu je odnio ponajbolji hrvatski automobilist Niko Pulić sa suvozačem Brunom Šantićem u Fiat Puntu Abarth S2000. Drugo mjesto osvojila je slovenska posada Seljko-Šavelj u Renault Cliu RS, dok je treće mjesto zauzeo Nikola Dobrila (AK Istra RT) sa suvozačicom Blankom Kacin u Fiat Puntu Abarth 1600.

Nikola je zajedno sa suvozačicom u Fiat Puntu Abarth 1600 ujedno bio najbrži u poretku “Regije zapad”. Drugi u poretku Regije zapad bili su Sebastijan Ivšić (AK Zrinski) i Danijel Barišić (AK Opatija), dok je treće mjesto pripalo buzetskom dvojcu Viliam Prodan – Bojan Krota.

Istarski dvojac Darko Ladavac (AK Istra Racing Team) – Neven Ukota (AMK Buzet) bio je najbrži u klasi N1, dok je već spomenuti buzetski dvojac Prodan-Krota bio najbrži i u klasi N2+N3.

Ovaj rally je bio samo uvod u “Premier rally liga cup 2011.”, natjecanje koje bi trebalo krenuti od iduće sezone i koje se najavljuje kao jedno od značajnijih natjecanja na hrvatskom tlu.

barkun.hr

1 komentar na “Nikola Dobrila treći na 1. Sprint Rallyu u Opatiji”

  1. Alen Barišić napisao:

    Nije u redu da ste me prekrstili u Danijel Barisic……. :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.