Nikola Zidarić pobjednik otvorenog prvenstva ŠRD “Pazinčica” u lovu ribe

2Dana 07.06.2015. održano je Otvoreno prvenstvo ŠRD “Pazinčica” Pazin u lovu ribe udicom na plovak na barama kraj Cerovlja. Na natjecanju po izuzetno vrućem vremenu okupilo se 10 kadeta i 21 senior koji su se praktički “pržili” četiri sata uporno loveći uglavnom sitnu ribu, (somića i sunčanicu), jer očito se krupnija riba skrivala od vrućine u travi koja je obrasla bare.

Unatoč tome ulovi su bili solidni te je tako u kategiriji kadeta kod gostiju treće mjesto sa 491 grama osvojio Jan Jurada drugi sa 680 grama Adel Miljković dok je pobjedu odnio Dino Dušić sa 1050 grama svi redom iz SRD “Mrena” iz Buzeta.

Od domaćih kadeta treći sa 404 grama bio je Adrian Ćorović, drugi Toni Selar sa 550 grama dok je pobjednik Kristijan Lušetić sa 972 grama.

Kod gosti u Seniorskoj kategoriji treći je Kristijan Stolnik iz bujske “Istre” sa ulovljenih 1774 grama, drugi je Halid Čolić koji je ulovio 1938 grama iz buzetske Mrene i pobjednik Alen Pintar iz “Istra”Buje koji je ulovio 2274 grama.

Domaći natjecatelji natjecali su se za prelazni pehar koji je bio godinu dana u vlasništvu prošlogodišnjeg pobjednika Slavka Stanešića. Treće mjesto osvojio je Flavio Russi koji je ulovio 2191 grama, drugo mjesto pripalo je Toniu Straniću koji je ulovio 2457 grama, dok je ovogodišnji pobjednik Nikola Zidarić koji će uz pehar u trajnom vlasništvu na godinu braniti naslov pobjednka društva i prelazni pehar ,a ulovio je 2470 grama.

Na ručku poslje natjecanja bio je veći broj ljubitelja ribolova a također tjekom cijelog vikenda na barama cerovlje boravili su mali izviđači iz Istarske i Primorsko-goranske županije, njih četrdesetak koji su svojim veseljem uljepšali ovo natjecanje.

1 komentara na “Nikola Zidarić pobjednik otvorenog prvenstva ŠRD “Pazinčica” u lovu ribe”

  1. ŠRD PAZIČICA PAZIN napisao:

    Čestitke najboljima!!!
    Posebno Nikoli koji se evo konačno upisao na prelazni pehar iako je to zaslužio još odavno..
    Sretno na Kupu Hrvatske ….

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.