Njemačka tvrtka MADRIA GmbH zapošljava dostavljače na području Pazina i okolice!

Dobra vijest za sve stanovnike i sezonce na području Pazina i okolice uključujući Pulu, Rovinj i Poreč je da Njemačka dolazi k nama, ne moraju naši ljudi ići raditi van i napuštati svoje obitelji. Njemačka tvrtka MADRIA GmbH zapošljava dostavljače/kurire na poslovima dostave manjih paketa. Odlični uvjeti zaista jesu takvi što potvrđuje već 300 zaposlenih u sedam država djelovanja, od toga 190 djelatnika u Hrvatskoj.

Izdvajamo neke od uvjeta: 5.000,00 kn netto početna plaća s mogućnošću rasta. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka sa slobodnim vikendima, a tvrtka daje svojim dostavljačima kombi s kojim mogu besplatno putovati na posao i s posla. Osiguravaju novu radnu odjeću po mjeri djelatnika i osobnu opremu za rad.

Za djelatnike koji ne stanuju na području Pazina, osiguravaju besplatan smještaj.

Svi zainteresirani se mogu javiti na [email protected] ili na 098 756 908. Prvi krug razgovora će se obavljati u srijedu u Pazinu (29.08.2018.), a odabrani kandidati mogu pristupiti edukaciji i obuci već drugi dan od četvrtka (30.08.2018.).

Nakon 6 mjeseci rada u Hrvatskoj, najbolji dobivaju mogućnost stalnog zaposlenja na istim poslovima dostave u Njemačkoj, Austriji ili Sloveniji!

© iPazin.net portal 2001. - 2024.