Noć kazališta u POU Pazin: “Melodije borbe i pretvorbe”

U petak, 18. 11. u 20 sati u Holu Spomen doma POU Pazin uz obilježavanje Noći kazališta, splitski novinari i pisci Predrag Lucić i Boris Dežulović izvode sit-down komediju “Melodije borbe i pretvorbe”. Raspjevani performans i pjesnički kabaret djelo su kreatora Feral Tribunea i predstavljaju feralovsku formu svih formi i protiv svih uniformi.

Kroz Melodije borbe i pretvorbe defiliraju poslovođe rata i mira, svećenici i predsjednici, general-kaplari, veletrgovci i mali bogovi, lica iz čitanki i s međunarodnih potjernica, nacionalni bardovi i multinacionalni brandovi, telekomunisti i demokratori, guslarske filharmonije i turbofolk klape… Melodije borbe i pretvorbe su festival urnebesnih balada o junačkim zločinima i posvećenim herojima, o pastirima i stadima, o tranziciji kriminala u vrlinu i pretvorbi domoljublja u pljačku materinu.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u upravi Učilišta (Spomen dom) po cijeni od 40 kn (do petka u 15 h), ili sat vremena prije predstave po cijeni od 50 kn.

2 komentara na “Noć kazališta u POU Pazin: “Melodije borbe i pretvorbe””

  1. informacija napisao:

    ulaz je slobodan? ako ne di se karte moru nabavit i za koliko? takve stvari bite mogli i inače napisat jer nisu baš nebitne..

  2. biljeter napisao:

    U Dioninoj mesnici preko pouta Spomen doma, 30 kuna kila :-)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.