Noć knjige 2017

I ove se godine Gradska knjižnica Pazin uključuje u obilježavanje manifestacije Noć knjige koja će se održati u petak, 21. travnja. Uključuju se knjižnice, knjižare, antikvarijati, različite institucije te organiziraju razna događanja: predstavljanja knjiga, javna čitanja, druženja s autorima, radionice i sl.
Novo u Noći knjige je da ona „grli cijeli vikend“, tj. programi kojima se Noć knjige obilježava traju od 21. do 24. travnja i time programi obuhvaćaju Svjetski dan knjige i autorskih prava i Dan hrvatske knjige.

Knjižnice su osmislile brojne zanimljive programe i akcije o kojima možete saznati više na linku http://nocknjige.hr/.

Gradska knjižnica Pazin će za sve korisnike raditi u petak 21.04. do 22:00 sata, ali.. već u 20:00 započinje NOĆ KNJIGE.

“Što se noću dešava s likovima iz bajki i priča? Ožive li likovi iz knjiga i priređuju li tulum? Zamislite da je moguće provesti cijelu noć u knjižnici. I čitati… E pa kod nas možete. Ponesite svoju vreću za spavanje, baterijsku lampu, puno dobre volje i kampirajte u knjižnici. Tko zna što ćete doživjeti.
P.S. Ispunite prijave, dostavite ih u knjižnicu i provedite Noć u knjižnici. Broj prijava je ograničen. I mislim da smo jedina knjižnica u HR u kojoj korisnici mogu provesti cijelu noć.”

GKP

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.