Nogometno igralište pretvara se u sportski centar

Grad Pazin dao je suglasnost komunalnom poduzeću Pazin sportu d.o.o. za provedbu projekta rekonstrukcije postojećeg pazinskog nogometnog igrališta i atletske staze uz izgradnju pomoćnog nogometnog igrališta u sklopu postojećeg sportsko rekreacijskog centra. Naime, Pazin sport ovaj projekt kani prijaviti na natječaj Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do 2020. godine.

Cijeli članak pročitajte ovdje: http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/pazin-nogometno-igraliste-pretvara-se-u-sportski-centar-533184

3 komentara na “Nogometno igralište pretvara se u sportski centar”

 1. stem napisao:

  Jebo vas sport i dvorane i sportski centri i sportske udruge… Pa dokle više????? Svu lovu koju imamo i koju moremo dobit ćemo spizdit na sport, a druge pametne stvari ćemo zatuć do kraja?
  Kad će konačno nekemu doć iz guzice u glavu da treba ulagat i u edukaciju, u obrazovanje, u znanost? Neman niš protiv sporta, ali dajte ŠARAJTE malo, levajte STEM područja, pomorite postojeće udruge tega tima, dajte priliku novima…

 2. ča_je_siguro_je_siguro napisao:

  bolje forši da još malo šoldi hitimo u fantasy park

 3. Puni smo ko brod napisao:

  Ajme meni, pa Svicarska je mala beba za nas.. Po meni je pitanje da li je trebalo delat nanke onu “sort of” ŠSBPGD velebnu dvoranu koju cemo placat jos 20 let iz djepa – i ki se slaže s njom i ki se ne slaže, a sada još neke dodatne kerefeke. Po meni ako ima ki štabeli projekt morete na mjestu postojećeg stadiona napraviti tvornicu i zaposlit 50-100 ljudi, odmah potpisujem. I nemojte mi reci ako solde daje zupanija/ ministarstvo/ blažena europa, da to nisu šoldi iz našeg žepa. Smanjite poreze pa ćemo mi sami znat ča s njima i nećete delat kerefeke.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.