Nola: Besplatni download singla “Sve bi bilo lakše da je ljeto”

Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola objavila je novi singl “Sve bi bilo lakše da je ljeto”. Gabi i Marijan, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom potpisali sjajan tekst, u kojem prizivaju ljetne dane, no usprkos zimskom ugođaju aranžman pjesme lepršav je i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična. Videospot za novi singl snimljen je u Sisku, mistična maglovita atmosfera grada, koji kao da je utonuo u zimski san, suprotstavljena je nasmiješenoj i pozitivnoj Gabi. Pjesmom “Sve bi bilo lakše da je ljeto” Nola ujedno najavljuje novi studijski album koji stiže na proljeće.

Aquarius Records u suradnji s grupom Nola omogućio je fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Sve bi bilo lakše da je ljeto“.

Sve što fanovi moraju napraviti je poslati mail s naslovom „Nola“ na [email protected] i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata pjesme. Njihovu e-mail adresu uvrstit ćemo na mailing listu grupe Nola pa će ubuduće dobivati obavijesti o koncertnim aktivnostima te objavi novih singlova i albuma.

Ponuda za download vrijedi do 1. ožujka

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.