Nola gleda “Drukčije”

nola 2015Početkom proljeća grupa Nola predstavila je novu pjesmu “Drukčije” i zvukom i porukom pjesme oduševila radijske urednike diljem zemlje. Kako to Nola i zaslužuje, pjesma se već u prvom tjednu emitiranja našla u samom vrhu top lista radijskih postaja. Marijan Jelenić (publici poznat i kako član etno skupine Veja) i Gabrijela Galant na snimanje nove pjesme pozvali su mnogo glazbenika i time dobili novi specifičan zvuk.

„Ponekad je potrebno kroz dječje oči gledati svijet i društvo u kojem živimo, razmišljati i živjeti kao djeca iskreno i neiskvareno.“ – poručuju iz Nole.

Za pjesmu je upravo snimljen i video spot u režiji Branka Pašića Baneta, inače Pazinca, filmskog umjetnika i dobitnika nagrade Oktavijan za režiju video spota pjesme „Snijeg“ grupe Detour. Kako izgleda na ekranu kada Nola stvari gleda „Drukčije“, pogledajte na sljedećem linku.

Spot je sniman u Istri od Lupoglava na sjeveru, preko Pazina, Bala i Pule sve do krajnjeg juga, na Kamenjaku. U glavnoj ulozi je Saša Marković, mlada i talentirana članica Dramskog studija INK Gradskog kazališta Pula.

  „Magična pojava mlade i talentirane Saše i njena interakcija s crvenim balonom olakšala mi je vizualizaciju scenarija i učinila spot tako toplim. Lako je stvarati kada si okružen ljudima koji su tako predani svome djelu kao Nola.“ – rekao je redatelj Branko Pašić Bane.

Da podsjetimo, na pjesmi “Drukčije” uz Gabi i Marijana iz Nole, radio je cijeli niz poznatih glazbenika; Dušan Kranjc (2Cellos), Hrvoje Šćulac (Quasarr), Matko Botić (My buddy moose), Carlos Fagin iz Argentine, Allan Skrobe iz Švedske, Dean Vitasović, Ognjen Jovanović, Olja Dešić, Ana Kučan, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), Tatiana Giorgi, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula i zbor Josip Kaplan Rijeka.

iPazin.net

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.