Nola otkriva prve zanimljive detalje slavljeničkog nastupa u Istarskom narodnom kazalištu Pula, u subotu 21. travnja!

Veliki slavljenički koncert sjajni pulski bend Nola najavio nam je za subotu, 21. travnja u Istarskom narodnom kazalištu. Ulaznice se već nalaze na blagajni kazališta, a dok nestrpljivo odbrojavamo dane, Nola nam otkriva prve zanimljive detalje nastupa kojim će obilježiti gotovo četvrt stoljeća autorske avanture kojom ova četvorka stvara soundtrack života. Na slavljeničkom nastupu, među ostalim, pridružit će im se prvi najavljeni gosti – talentirana Mješovita vokalna skupina NešPula!

Nola svoju glazbu nosi kao srce na dlanu, ne da ju slušamo, ne da ju čitamo već da ju osjetimo, a snaga i iskrenost autorskog potpisa spajala je Gabrijelu i Marijana Jelenića s talentiranim ljudima jednakih glazbenih senzibiliteta. Jedni od mnogih među njima su i NešPula, mješovita vokalna skupina osnovana na inicijativu renomirane umjetničke voditeljice Tatjane Merkl i nekolicine entuzijasta koji su željeli obogatiti svoje slobodno vrijeme pjevanjem.

O MVS NešPula, Marijan Jelenić ima samo riječi hvale:

“Snimao sam NešPulu u studiju i njihova energija me odmah “kupila”. Trnci koje sam tada osjetio nepogrešiv su detektor. Suradnja se dogodila tako ležerno i prirodno, a trnce osjećam i dalje na svakom zajedničkom nastupu.”

Dugogodišnja suradnja članova Nole i vokalne skupine NešPula posebno je zasjala u a cappella  izvedbi pjesme „Drukčije“ objavljene na posljednjem albumu Nole „Negdje između“. Najava prvih od mnogih gostiju ovog slavljeničkog koncerta tek je jedan zanimljivi trenutak u nizu glazbenih iznenađenja koja nam Nola sprema u Istarskom narodnom kazalištu.

Do velikog slavljeničkog koncerta u njihovoj Puli, 21. travnja na maloj sceni Istarskog narodnog kazališta, dijeli nas tek nešto više od mjesec dana. Ograničeni kontigent ulaznica već je pušten u prodaju po cijeni od 80 kn stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Od 16. travnja, ukoliko ih još ostane, cijena ulaznica iznositi će 100 kn.

Ulaznice nabavite na blagajni i na mrežnim stranicama Istarskog narodnog kazališta Pula.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.