Nola pjeva “Drukčije”

nola 2015Jedno od najcjenjenijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, grupa Nola, napokon predstavlja novu pjesmu. Tekst, glazbu i produkciju pjesme potpisuje Marijan Jelenić iz Nole. Pjesma je snimljena u studiju Partizan u Puli, a za mix i mastering se pobrinuo Perica Šuran.

Pogledaj me, budim se, budim se u proljeće, kad ptice pjevaju Drukčije…“. Kao što i stihovi same pjesme govore, u novoj pjesmi osjećamo mali odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi. Pjesma „Drukčije“ govori o tome da nam, ako to želimo, svaki dan može biti proljeće.

Život nam se događa sada i ovdje i možda je svijest o tome prvi korak svakoga od nas prema zadovoljstvu i unutarnjem miru kojemu svi toliko težimo.“ – objašnjava Gabi iz Nole. Kako zvuči kad Nola pjeva „Drukčije“ možete poslušati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=x6Rk-wifVI0

Iskoristite proljeće i učinite neku radost za sebe. Koliko god teško izgledalo pronaći malo vremena za sebe, na kraju se uvijek isplati. U potrazi za srećom upoznali smo puno dobrih ljudi. Neki od njih, srećom, izvrsno sviraju. Družili smo se uz glazbu i zajedno snimali.“ – zadovoljni rezultatom rekli su Gabi i Marijan.

Kao i sve ostale pjesme koje su do sada stizale iz Noline glazbene radionice, vjerujemo da će i ova vrlo brzo pronaći svoj put do slušatelja.

Na pjesmi „Drukčije“ uz Gabi i Marijana iz Nole, radio je cijeli niz poznatih glazbenika: Allan Skrobe (Švedska), Matko Botić (My buddy moose) Dean Vitasović, Dušan Kranjc (2Cellos),  Hrvoje Šćulac (Quasarr), Carlos Fagin (Argentina), zbor Josip Kaplan Rijeka, Olja Dešić, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, Tatiana Giorgi, Ana Kučan, Ognjen Jovanović, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja).

I kako Nola na kraju poručuje: „Neka vam se proljeće uz ovu pjesmu rastegne kroz cijelu godinu“.

Grupu Nola možete pratiti na njihovom Facebooku.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.