Ekskluzivni koncert grupe Nola

nola_2012Ovog će petka u buffetu Bunker nastupiti Nola, jedna od najcjenjenijih grupa na hrvatskoj estradi. Gabi i Marijan, uz podršku bubnjara Roberta Slame i basiste Deana Vitasovića, provest će publiku kroz svoju glazbenu priču pjesmama poput Dio tebe, Iznad oblaka, Grad iz snova, Osmijeh… Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kn možete nabaviti u Bunkeru. Broj mjesta je ograničen.

iPazin.net

8 komentara na “Ekskluzivni koncert grupe Nola”

 1. stanko napisao:

  Muž i žena iz Pule nastupaju po stoti put u Pazinu, i što je tu “Ekskluzivno”?

  1. cijena napisao:

   “Ekskluzivna” je cijena… 30kn za bunker di jedva da stane pozornica i dva covika. Manji upad bude na koncertima na stoput boljim lokacijama

  2. smajli napisao:

   Ekskluzivni su komentatori na iPazinu koji moraju na svaku stvar ili najavu dat primjedbu, popljuvat, kritizirat, umanjit vrijednost. Ne valja ako se u Pazinu ne dešava niš, ne valja ako se ponovo pojavljuju izvođači koji su već bili.
   Get a life, uživajte, budite pozitivni, veselite se sitnicima, ignorirajte sve što vam ne paše, proaktivno pridonesite pobošljanju atmosfere i života u Pazinu. Bit ćete sretniji i vi, i posjetitelji iPazina, i Pazinjani.

   1. pinko napisao:

    Bez ljutnje, ali ovaj komentar nije u rangu pljuvačine, već u rangu nazivanja stvari svojim imenom. Ako jedan bend koji je poznat širokoj javnosti nastupi još jednom u prostoru u kojem je već nastupao, tu zaista nema ničeg ekskluzivnog. A ove propovijedi o tome get a life i simo i tamo uz silno popovanje, pusti doma.

 2. hejt napisao:

  Bok malogradjani., nedajete 30 kn za Bunker nego za koncert nole. 50 ljudi koji su kupili karte ce moci uzivati u intimnom koncertu. To je eksuzivno., to je koncert za fanove nole a ne za lokalne ispicuture. Podrzavam koncert i samo da ih bude svaki vikend.

 3. Ajooooh napisao:

  ma uživan čitajući komentare:)

 4. Komunista napisao:

  To su sve Merikani krivi za te komentare . Za vrime nas je bilo bratstvo i jedinstvo

 5. broj1 napisao:

  komuništa si zabi napisat sad je domoljublje

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.