Nola: Vremeplov jedne bivše ljubavi u novom spotu „Nikad“

nola_nikad_2014Pjesma „Nikad“ grupe Nola zamišljena je kao glazbeni antidepresiv bez obzira što pjeva o jednoj bivšoj, prošloj ljubavi. Kako izgleda, pjesma je uspjela u svojoj misiji jer se od samog izlaska, a to je više od 3 mjeseca, nalazi među najslušanijim singlovima u Hrvatskoj prema Službenoj nacionalnoj top ljestvici singlova.

Upravo te velike ljubavi, pogotovo one nesretne, posluže kao dobra inspiracija. Osim autoru Marijanu Jeleniću, pjesma je bila inspirativna i redatelju Radislav Jovanovu Gonzu koji ju je zamislio i snimio kao glazbeni vremeplov.

– “Krenuo sam od jednog arhivskog filmskog zapisa snimljenog 1939. godine u New Yorku na natjecanju, uglavnom djevojaka, u jive plesu, nikad bolje! Gabi i Marijana uvukao sam u atmosferu tog vremena kao da su i njih dvoje bili na tom plesu.” – komentira Gonzo.

Iako se Nola s Gonzom poznaje jako dugo, ovo im je prva suradnja, a ujedno i prvi spot koji je snimljen izvan Istre.

– “Na Gonzovo pitanje kakav spot želimo odgovorili smo: „Iznenadi nas!“ On je nabavio vremeplov i odveo nas 75 godina unazad. Bilo nam je tako dobro da smo se jedva vratili u sadašnjost!” – komentira Marijan Jelenić.

Spot za “Nikad” snimljen je na nekoliko zagrebačkih lokacija kao što su Muzej starih automobila Ferdinand Budicki, Zavrtnica, ispred Gliptoteke i u Kino Europi. Da bi sve bilo potpunije pobrinule se se stilistica Lara Bagar i šminkerica Sanja Hrstić Kuterovac.

Grupu Nola možete pratiti na njihovom Facebooku.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.