Nova hit komedija ‘‘Ništa ljubav samo sex’’ u Pazinu

SPOMEN DOM PAZIN, SRIJEDA, 13. VELJAČE U 20 SATI
Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji i redatelja Renea Bitorajca – „Ništa ljubav samo sex“, bit će izvedena 13. veljače u Spomen domu u Pazinu, s početkom u 20 sati. Predstava je to koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala. Ulaznice su u prodaji preko sustava eventim, Tisak medije širom Istre, Contineo Pazin i caffe bar Epulon.

O predstavi:

Četiri glumice pripremaju se za početak predstave, koja zapravo uopće nije bitna. Četiri različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u 13 likova. Razigrane i vesele glumice, radije bi se četrir sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.

Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima? Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu.

Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/nova-hit-komedija-nita-ljubav-samo-sex-u-pazinu

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.