Video: Nova pjesma grupe Nola “Nikad” – pjesma za sve velike, ali prošle ljubavi

nola_2012Na ovogodišnjem 61. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 18. siječnja u Hypo centru uz direktan TV prijenos, grupa Nola predstavit će svoju novu pjesmu „Nikad” za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić koji je ujedno i dizajner zvuka pazinske etno skupine Veja.

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, Nola se istaknula upravo nekima od najljepših ljubavnih pjesama koje su okupili na posljednjem albumu „Nola piano”.  Ni ovog puta nije došlo do iznimke i ljubav je poslužila kao inspiracija. Ovo je uglazbljena priča o dvoje ljudi koji su doživjeli veliku ljubav i spletom nesretnih okolnosti izgubili je zauvijek.

„Iako je pjesma sjetnog prizvuka, ipak bi trebala izmamiti osmijeh na lice onima koji jesu doživjeli tu pravu ljubav, makar nje više nema ili je ostala u prošlosti. Sretni smo što šaljemo novu pjesmu u eter i to u želji da je koristite kao glazbeni “antidepresiv”, za koji vam nije potreban recept .” – komentira Gabi iz Nole.

Za aranžman i gitarske dionice, bio je zadužen Ante Gelo, na bubnjevima se pridružio Marko Matošević, na bas gitari Robert Vrbančić, na trubi Andrej Jakuš, na violini i violi Terezija Grilec Nežmahen, a na rhodesu Goran Kovačević.

Grupu Nola možete pratiti na njihovom Facebooku. https://www.facebook.com/nolapula

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.