Nova pobjeda mladih pazinskih košarkaša

2Pazinski dječaci rođeni 2001. i mlađi nakon što su pred dva tjedna 25 minuta vodili protiv Cedevite, prošli vikend ulaze u povijest kluba pobjedom nad vršnjacima glavnoga grada naše države, višestrukoga seniorskoga prvaka Europe KK Cibona.

Do pobjede 72-52 prema riječima trenera Darija Lukšića (i vrijedne asistentice Tanje Ančić) došlo se kolektivnom igrom sa puno kretanja bez lopte, brzim otvaranjima u povoljnim pozicijama, te istrčavanjima kontri. Luka Zajc još jednom je pokazao svoje lidersko umijeće i jednostavno je briljirao u igri, Leon Lukšić usješno je organizirao i asistirao, Teo Erik pod košem je bio odličan u obrani i napadu, Gvido Guštin pokazao je tek dio svoga velikoga igračkoga kapaciteta.

Istakli su se i Tin Baća, Paolo Ančić i Donald Fabris (nače mlađi brat odbojkaške međunarodne reprezentativke Samante Fabris iz Danijeli). Svoj doprinos ekipi koja je nastupila bez (zbog školskih obveza) odsutnih blizanaca Marka i Luke Kručića, dali su i Tedi Pamić, Luka Jakovljević i Ethien Šimac. Pazinski “žuti tići” već sljedeće nedjelje ponovno pakiraju svoje torbe jer ih očekuje nastup na Sončekovom turniru u Gorici u Sloveniji.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.