Nova stambeno poslovna zgrada u Pazinu

zgrada_usluga_pos_2014Stambeno – poslovna građevina je smještena u samom centru grada, u ulici Miroslava Bulešića, bruto površine 1.367 m2, a sastoji se od prizemlja i tri kata sa sveukupno 13 stambenih jedinica i 4 poslovna prostora. U prizemlju se nalaze poslovni prostori i jedan dvosobni stan prilagođen osobama sa smanjenom pokretljivošću. Na prvom, drugom i trećem katu su smještena po dva dvosobna stana kvadrature od 53,60 m2 do 56,40 m2 i dva trosobna stana kvadrature od 74,10 do 74,95 m2. Svakom stanu pripada spremište i parkirno mjesto. Projekt predviđa armirano betonske međukatne konstrukcije debljine 18 cm sa plivajućim podovima čime se sprječava širenje buke. Također su zbog sprječavanja buke među stanovima projektirane dvostruke pregrade te isto tako svi stanovi imaju ulazni hol kako bi se spriječio prodor buke sa stepenica. Nosivi zidovi su od opeke 30 cm i termoizolacije (stiropor) debljine 8 cm. Previđena je bijela boja fasade budući da se ista najlakše održava i najmanje se troši pigment.

Ovdje možete pogledati projektna rješenja stanova i poslovnih prostora.

Nakon provedenog Natječaja za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova koji će se graditi po programu poticane stanogradnje i utvrđivanja Liste prvenstva Grada Pazina iz veljače 2013. godine te Natječaja za prodaju nekretnina kojeg je provelo društvo Usluga d.o.o. u travnju 2014. godine, ukupno je “rezervirano” 7 stambenih i 1 poslovni prostor. U studenom 2014. godine se planira otvaranje novog Natječaja za kupnju stanova i poslovnih prostora. Natječaj će provesti društvo Usluga d.o.o.

Društvo Usluga d.o.o. je provelo postupak javne nabave za odabir izvođača radova te je 25. srpnja 2014. godine sklopljen Ugovor između Usluge d.o.o. i odabranog izvođača radova, društva Mipcro d.o.o. iz Ivanca. Izvođač je u posao uveden 6. kolovoza 2014. godine, a dovršetak radova na izgradnji Stambeno – poslovne građevine se očekuje u lipnju 2015. godine. Radovi se odvijaju sukladno dinamičkom planu izvođenja.

1 komentara na “Nova stambeno poslovna zgrada u Pazinu”

  1. nokoment napisao:

    Prema 3D projektu, lijepo će se uklopit u stil onih vojnih kasarni iza zgrade ali i nebodera iz 70-tih preko ceste. Bravo za vrlo maštovitog arhitekta tko god da je.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.