Nova zvanja pazinskim karatistima

KK SenseiGodišnjem polaganjem za nova Kyu zvanja, članovi pazinskog Karate kluba „Sensei“ zaključili su jednu veoma uspješnu sezonu u kojoj su polučili vrijedne uspjehe među kojima su najsvježiji nastupi na nedavnim jakim međunarodnim turnirima u Postojni i Opatiji sa kojih su se vratili bogatiji za nekoliko medalja.

Hvale vrijedna potvrda dobroga, kvalitetnog rada i velikog rezultatskog naspretka u kratkoj povijesti kluba, stigla je i krajem minulog mjeseca sa drugog kola županijskog prvenstva kojeg su bili domaćini, a gdje su se u veoma jakoj konkurenciji od 110 takmičara iz devet istarskih klubova ukupnim zbirom bodova iz oba kola na kraju domogli izvrsnog četvrtog mjesta.

Tako je spomenuto polaganje ovoga četvrtka u prostorijama kluba bivše pazinske vojarne na kojeg je pristupilo 25 kandidata pred mnogobrojnim roditeljima i prijateljima bila nagrada za ozbiljan predan rad, a na osnovu čega je nekim kandidatima omogućeno polaganje i za više pojaseva.

Kandidati su svoje znanje i vještine prezentirali komisiji koju su sačinjavali Miroljub Berak, licencirani ispitivač, međunarodni sudac, inače nosioc crnog pojasa 6.dan, te Raul Nadešić, predsjednik pazinskog kluba.

Svi koji su pristupili polaganju svojim su izvedbama zadovoljili komisiju i uspješno položili za nove pojaseve.

Žuti pojas:Lea Lukšić, Helena Jurman, Eni Baf, Nina Buršić, Iva Udovičić, Nikola Frančin, Denis Lakošeljac, Andrej Žgrablić, te Sara Jurman i Matija Modrušan koji su i posebno pohvaljeni.

Narančasti pojas: Nina Buršić, Iva Udovičić, Denis Lakošeljac, Andrej Žgrablić, a uz posebne pohvale pojas su još zaslužili Nikola Frančin i Mihael Licul.

Crveni pojas: Mattia Grubiša uz posebnu pohvalu, Fiona Ančić, Noa Belić, Stela Pletenac, Mihael Licul, Luka Škrlj, Petar Klemen-Petrinec, Iva Udovičić, Nina Buršić, Julija Pletenac, Nikola Frančin, Andreja Žgrablić.

Zeleni pojas: Lukas Jašić, Mattia Grubiša, Juraj Prpić, Julija Pletenac, te posebno pohvaljeni Dalen Belić.

Plavi pojas: Adam Jašić, Filip Boldin, Dalen Pamić, Magdalena Anđelini, uz pojas sve četvero zaslužilo je posebne pohvale ocjenjivačke komisije.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.