Nove radionice u Društvu “Naša djeca” Pazin

Od ove godine Društvo Naša Djeca Pazin nudi nove, redovne radionice u svojim prostorima. Radionice su raspoređene po danima. Više u nastavku.

PONEDJELJKOM

 • Likovna radionica za djecu predškolske i rane školske dobi, od 17,15 do 18,30h. Cilj radionica je upozavanje s likovnim tehnikama, kombiniranje tehnika, izmišljanje i stvaranje originalnih likovnih kompozicija na plohi i u prostoru. Kroz likovnu igru voditi će vas profesorice likovne kulture Gea Vlaketić, Nadija Erdfeld Vlaketić i Višnja Levak.
 • Istraživači – od 18,45 do 20,00h, čiji je cilj populariziranje znanosti, poticanje interesa za bavljenje znanošću, upoznavanje s problemima znanosti te interaktivna suradnja s ostalim prirodoslovnim područjima kao i područjima umjetnosti. Kroz istraživanja, razne pokuse, eksperimente i rasprave vodi vas prof. fizike i matematike Sonja Perlovšek Peroš i prijatelji DND-a.

UTORKOM

 • Savjetovalište „Kod Pepe-a“, od 17,00-18,30h će u svom radu dati velik naglasak na razvijanje socijalnih vještina i vještina regulacije emocija kod djece. Namjenjeno je djeci školske dobi, a vode ga psihologice Vesna Rusijan i Šarlota Šajina, obje polaznice edukacije Geštalt psihoterapije.
 • Likovna radionica za djecu od 4. do 8. Razreda Osnovne škole, od 18,45-20,00h. Cilj radionica je upozavanje s likovnim tehnikama, kombiniranje tehnika, izmišljanje i stvaranje originalnih likovnih kompozicija na plohi i u prostoru. Kroz likovnu igru voditi će vas profesorice likovne kulture Gea Vlaketić, Nadija Erdfeld Vlaketić i Višnja Levak.

SRIJEDOM

 • Glazbena radionica – za djecu od 6. – 11. godina, srijednom od 18,00-19,15h. Nauči note. Nauči svirati blok-flautu, ksilofon, synthesizer. Nauči stvarati ritam na tamburinu, trianglu, malom bubnjuj i drugim udaraljkama. Glazbena radionica je namijenjena učenicima nižih razreda osnovne škole i predškolcima koji kroz igru i pjesmu žele naučiti pisati prve note i svirati melodijske (ksilofon, gitaru, synthesizer, blok-flauta) i ritmičke (tamburin, triangl, mali bubanj …) glazbene instrumente. Glazbena radionica razvija osjećaj muzikalnosti te stvara radost zajedničkim muziciranjem. Kroz svijet nota i raznih instrumenata vodi vas prof. glazbene kulture Sandra Milotić Macan, dipl.učiteljica i knjižničarka Marina Sironić i prijatelji DND-a.

ČETVRTKOM

 • EKO kreativna radionica – za djecu školske i predškolske dobi, četvrtkom od 18,00-19,15h. Cilj eko kreativnih radionica je upoznavanje s ekologijom, recikliranjem te stvaranje „Iz ničega nešto“. Voditeljica radionica je dipl. odgajateljica i voditeljica likovne galerije Pazin Irina Kivela Ukotić koja se već duže vrijeme bavi kreativno-stvaralačkim radom kao osnivač i voditelj udruge 5R koja se bavi održivim življenjem i primjenom 5R (Promisli Smanji Iskoristi Popravi Recikliraj) sustava u svakodnevnom životu.

SVAKI RADNI DAN

 

 • BORAVAK + za učenike putnike viših razreda Osnovne škole, koji žele kreativnije te na sigurnom i toplom provesti vrijeme dok čekaju autobus ili drugi prijevoz kući. Odvija se svaki radni dan od 13-15h. Na Boravku + možeš: pisati zadaću, igrati razne društvene igre, crtati, risati, oblikovati, glumiti, pjevati, družiti se, igrati, stvarati…
  Boravak + vodi dipl. odgajateljica i prvostupnica pedagogije Doris Velan.
 • GDJE?
  Sve radionice se odvijaju u novim prostorima Društva „Naša djeca“ Pazin koji se nalaze u prostorima bivše vojarne na adresi: 154. Brigade Hrvatske vojske bb (druga zgrada lijevo, nakon Hrvatskih šuma).
 • KOLIKO?
  Cijena svake radionice iznosi 85kn/mj. Ako se dijete odluči za dvije radionice ili ako dva člana iste obitelji polaze radionice, cijena je 100kn/mj.
  Boravak + stoji 30kn/mj, a Savjetovalište „Kod Pepe-a“ je besplatno.
 • KOME SE JAVITI?
  Za sve dodatne informacije javite se Doris na broj 095/5677427; 416-794 ili pošaljite e-mail na [email protected] te posjetite web stranicu www.dnd-pazin.hr.

DND Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.