Nove sjedalice na pazinskom Autobusnom kolodvoru

Na pazinskom Autobusnom kolodvoru postavljeno je 26 novih plastičnih sjedalica, koje će pridonijeti boljem standardu putničkog prijevoza. Naime, sjedalice koje su postavljene kao najbolji projekt u zajedničkoj akciji Grada Pazina, GONG-a i Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile „Misli globalno, djeluj lokalno“ u 2009. godini u kojem je sudjelovalo 50-ak učenika, u međuvremenu su uništene. Nabavka sjedalica nije uzrokovala dodatna financijska izdvajanja budući da su iskorištene iz zaliha organiziranja Prvenstva Europe u boćanju u rujnu 2012. godine. Izvoditelj radova je bilo pazinsko komunalno poduzeće Usluga d.o.o.


pazin.hr

5 komentara na “Nove sjedalice na pazinskom Autobusnom kolodvoru”

 1. cesko_jr napisao:

  26 stolica, a prvu godinu će preživit? 1-2? Još sam forši i preveli optimist.

 2. pp napisao:

  Koja udarna vijest. Neznam dal je za se smijat ili plakat.

 3. vijest napisao:

  Vijest je udarna da nemore bit “udarnija”.
  A i ona akcija iz 2009. “Misli globalno, djeluj lokalno” – masovna zajednička akcija – je imala svoje specifičnosti. Kažu da je posebno zanimljivo bilo vidjeti financijske stavke utrošenih sredstava u toj akciji.Globalno – lokalno su dominirale naknade honorara voditeljima akcije… ?

 4. vesna napisao:

  eh, da mi je znat čime se bavi ovako jedan probisvijet koji u 6.28 piše gluposti. Ako imaš podatke iskaži ih, ako ne nađi si neku drugu zanimaciju.

 5. Mae napisao:

  Pa vijest bi trebala biti udarna, za roditelje, da malo pripaze gdje su im djeca i sta rade, mozda bi stolice onda potrajale?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.