Novi načelnici policijskih postaja

policija1.jpgNovi načelnik pazinske Policijske postaje odnedavno je Ante Finderle, dosadašnji pomoćnik načelnika buzetske Policijske postaje. Na toj je poziciji zamijenio dugogodišnjeg načelnika Gorana Terkovića koji je pak postao načelnik porečke postaje.

Dosadašnji načelnik u Poreču Valter Opašić je imenovan na mjesto voditelja odjela za analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave istarske.

Promjene su nastupile i u rovinjskoj policiji kojoj je sada na čelu Gianfranco Tromboni koji je na tu poziciju stigao iz Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU istarske.

Donedavni načelnik rovinjske postaje Elvis Benčić u međuvremenu je unaprijeđen u načelnika Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave istarske.

Imenovanja su obavljena na temelju prijedloga načelnika PU istarske Mladena Blaškovića, a rješenja je potpisao ravnatelj policije Oliver Grbić.

glasistre.hr

3 komentara na “Novi načelnici policijskih postaja”

  1. stihrana napisao:

    A di sam ja u svemu tome? :)

  2. susjed napisao:

    Iskrene čestitke gospodo,sad jos samo da nauce svoje kolege (prometne policajce),malo kluturi i bon-tonu…

  3. Ronnie napisao:

    Pogotovo za Buzet. priča se da imaju jaaako puno nerealnih sutvacija i tlačenja pogotovo domaćih ljudi što po meni nema nikakvoga smisla. (primjer: traženje osobne iskaznice od iste osobe više puta tjedno)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.