Novi pazinski trg

Novi pazinski trgNeasfaltirani plato iza gradske tržnice, omeđen ulicama 25. rujna, Bože Milanovića te Prolazom Jože Šurana, zbog uređenja je zatvoren za promet i dostavu.


Tlakovcem će se popločati prolazi prema susjednim ulicama te nogostup odnosno rubni pojas uz zgrade, dok će se najveći dio prostora asfaltirati, saznajemo od komunalnog pročelnika Daniela Maurovića. Budući da plato ima samo jedan ulaz/izlaz, u središtu slijepog platoa uredit će se zeleni otok oko kojeg će obilaziti automobili kao na kružnom toku. Na pitanje hoće li novi trg dobiti ime pročelnik Maurović je kazao da se o tome zasad nije odlučivalo.
Radovi bi trebali biti okončani do kraja svibnja, a na uređenom trgu bit će označeno 15 parkirališnih mjesta. Radove vrijedne 500 tisuća kuna obavlja pazinska građevinska tvrtka »Vladimir Gortan« koja je odabrana na javnom natječaju.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

4 komentara na “Novi pazinski trg”

 1. rotory_club napisao:

  Još jedan kružni, ueeeej!!! rješit će prometni problem zad merkata, ueeeej!!! ta sadašnja vlast se više ni ne trudi lagat narod o kreditima koje dižu na naš račun pred izbore

 2. broj1 napisao:

  da kako se uvijek nešto radi prije izbora to je već godinama tako

 3. Bepo napisao:

  Da li će parkirna mjesta biti samo za stanare i dostvu ili za sve, s obzirom da planiranih 15 parkirnih mjesta je/će biti premalo samo za stanare, a kamoli za ostale?

 4. stanar napisao:

  Neznan ca ostali osim dostave i stanara imaju iskat ovdi u ovom ćorsokaku!?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.