Novosti iz knjižnice

Gradska knjižnica Pazin jedna je od kulturnih ustanova na području Pazina i Pazinštine čiji je cilj postati nezaobilazno mjesto u životu stanovnika Pazina i okolice, pridonijeti njihovom emocionalnom i intelektualnom razvoju te utjecati na zadovoljavanje njihovih intrinzičnih ciljeva pod motom Knjižnica – dnevni boravak grada. Aktivnostima nastoji ponuditi raznolike sadržaje namijenjene svima, od onih najmlađih pa do najstarijih korisnika.

Povodom obilježavanja Dana Grada Pazina knjižnica već nekoliko godina nudi razne promotivne akcije poput vraćanja knjige bez zakasnine, besplatnog upisa korisnika rođenih 2. lipnja i slično.

I ove je godine knjižnica spremila nekoliko iznenađenja za svoje korisnike. Već tradicionalno, provodt će se akcija Vratimo knjigu bez zakasnine. Svim korisnicima bit će omogućeno vratiti knjige u knjižnicu bez naplate zakasnine dana 2. lipnja. Sljedeće iznenađenje razveselit će zaljubljenike u čitanje. Od 2. lipnja moguće je na člansku iskaznicu posuditi do pet jedinica knjižnične građe.

Osim ovih pogodnosti, knjižnica uvodi i jednu novu uslugu, a to je mogućnost učlanjenja u knjižnicu na mjesec dana, tj. mjesečna članarina. Ova usluga bit će zanimljiva i pogodna svima koji ne borave tijekom cijele godine u Pazinu.

GKP / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.