“Nulti dan” 17. Motovun Film Festivala

2Odbrojavanje do 17. izdanja Motovun film festivala bliži se kraju. Do preseljenja na motovunske zidine križaju se posljednji dani na kalendaru, a kada se napokon dođe do onog nultog – vrijeme je za tradicionalan doček ususret novom 17. Motovun Film Festivalu.

Zadnje „maloljetničko“ izdanje festival će ovjekovječiti 25. srpnja projekcijom kultnog filma “Dr. Strangelove ili kako sam prestao brinuti i zavolio bombu” Stanleyja Kubricka. U 21:15 u Kinu Trg još će jednom proslaviti obljetnicu 50 godina od snimanja ovog klasika, najbolje antiratne komedije svih vremena. Budući da je odaziv i interes spram zlatnog jubileja ovog filma, proslavljenog već na jednoj 4 tzv. “skrivene projekcije” u nekadašnjoj zgradi centralnog komiteta SKH- zagrebačkoj Kockici, bio toliko velik, Motovun film festival odlučio ga je ponoviti i u srcu Motovuna. Tradicionalan doček – tzv. “nulti dan” festivala besplatan je za sve kao i projekcija filma, nakon čega slijedi dobro poznata zabava do sitnih sati po motovunskim ulicama.

Za sve one nestrpljive koji jedva čekaju da festival počne kao i sve one koji zabavu žude produžiti za još jedan dan, Motovun film festival u suradnji sa Samoborčekom organizira prijevoz putnika autobusom iz Zagreba do Motovuna i natrag za 180kn. Autobus kreće 25.7. u 15:00h iz Zagreba vozi do motovunskog kampa. Povratak iz Motovuna (kamp) je 31.7. u 10:00h.
Svi zainteresirani karte mogu kupiti na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu (Avenija Marina Držića 4) te u poslovnicama Samoborčeka, a rezervacije su moguće na broj +385 1 6321 190.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.