Obavijest za šumoposjednike

Pozivaju se svi šumoposjednici s područja katastarskih općina Zamask, Kašćerga, Grdoselo, Trviž, Beram i Pazin na uvodnu prezentaciju izrade Programa za gospodarenje šumama šumoposjednika gospodarske jedinice “Pazinske šume” koja će se održati u četvrtak 04. veljače 2016. godine u 18,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10.

Savjetodavna služba – javna ustanova za savjetodavnu djelatnost u poljoprivredi, ruralnom razvoju, ribarstvu te unapređenju gospodarenja šumama i šumskim zemljištima šumoposjednika, Podružnica Istarske županije, obavještava sve šumoposjednike i ostale zainteresirane da je u toku izrada Programa za gospodarenje šumama šumoposjednika gospodarske jedinice “Pazinske šume”, i to za privatne šume na području Grada Pazina, za katastarske općine: Zamask, Kašćerga, Grdoselo, Trviž, Beram i Pazin.

Prije početka terenske izmjere predstavnici Savjetodavne službe i tvrtke Pro Silva d.o.o. koji će izraditi Program gospodarenja održali bi uvodnu prezentaciju u četvrtak 04. veljače 2016. godine u 18,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10.

iPazin.net

1 komentara na “Obavijest za šumoposjednike”

  1. Galjardo napisao:

    … a postoji još uvijek ona odruga Modelna šuma? I ima li veze s ovime?

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.