Objava rezultata fotonatječaja: Pazin između jutarnje mrzline i podnevne vrućine

Gradska knjižnica Pazin, uz pomoć i podršku iPazina, tijekom srpnja provela je fotonatječaj Pazin između jutarnje mrzline i podnevne vrućine. Pristigle su ukupno 44 fotografije koje tematski prikazuju četiri godišnja doba na Pazinštini te općinama Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Tinjan i Sveti Petar u Šumi.

Na Facebook stranici iPazina mogli ste dati svoj „like/sviđa mi se“ fotografijama koje su vas se najviše dojmile. One s najviše glasova bit će objavljene u istoimenoj knjizi Milana Sijerkovića čija je promocija planirana u drugoj polovici listopada tijekom Mjeseca hrvatske knjige.
Knjižnica, kao nositelj projekta, zahvaljuje iPazinu i svim autorima fotografija te poziva i one sudionike čije su fotografije dobile manji broj „likeova“ da se jave jer ima iznimno zanimljivih i kvalitetnih radova koji bi također mogli pronaći svoje mjesto u knjizi. Kontakti su 624-488, 099/624-4880 i [email protected].
U nastavku slijede rezultati natječaja, odnosno fotografije koje su dobile više od 30 „likeova“. Autore molimo da se jave u Gradsku knjižnicu Pazin radi dogovora o objavljivanju fotografija.


92 lajkova


85 lajkova


83 lajkova


70 lajkova


53 lajkova


43 lajkova


39 lajkova


38 lajkova


36 lajkova


35 lajkova


33 lajkova

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.