Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama područja TZ središnje Istre

Turistička zajednica središnje Istre (TZSI), u utorak 26. studenog 2019., na vlastitim web stranicama www.central-istria.com, objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore manifestacijama“ u 2020. godini.

Predmet Javnog poziva dodjela je bespovratnih novčanih sredstava TZSI za manifestacije koje unaprjeđuju/obogaćuju turističke proizvode/ponudu destinacije središnja Istra, razvijaju sadržaj koji omogućava produženje turističke sezone, povećavaju ugostiteljski i drugi turistički promet, posebice u razdoblju predsezone i posezone te za manifestacije koje stvaraju prepoznatljiv imidž turizma središnje Istre.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturno-zabavnih i/ili eno-gastronomskih, sportskih, ekoloških te ostalih manifestacija, koje doprinose ciljevima Javnog poziva. Korisnici sredstava, koja su predmet Javnog poziva, mogu biti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, jedinice lokalne samouprave, kulturne i javne ustanove te ostale pravne i fizičke osobe.

Krajnji rok za dostavu prijava je 15. prosinac 2019. godine, a podnositelji će o odabranim projektima biti obaviješteni u roku 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore. Ukupni iznos sredstava dodijeljenih putem Javnog poziva bit će 138.000,00 kn.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.