Obnovljena autobusna čekaonica na području MO Kašćerga

U tijeku provođenja malih komunalnih akcija odabranih na javnim raspravama u sklopu projekta „Pazi(n) proračun!, na području Mjesnog odbora Kašćerga na raskrižju ceste Kašćerga – Zamask sanirana je postojeća autobusna čekaonica. Radove u vrijednosti od 15 tisuća kuna izvela je Usluga d.o.o., a obuhvatili su sanaciju postojećih zidova, postavljanje izolacije, žbukanje i farbanje. Sanacijom autobusne čekaonice su znatno poboljšani uvjeti za korisnike autobusne čekaonice, kao i sama sigurnost.

U MO Kršikla u skoro vrijeme dovršiti će se uređenje i opremanje prostorije društvenog doma za koji je naručena čajna – blok kuhinja te se očekuje njena dostava i montaža. Sukladno terminskom planu, paralelno se provode i male komunalne akcije po drugim mjesnim odborima. Tako je ovih dana dovršeno postavljanje industrijskog poda u velikoj dvorani društvenog doma u Katunu Trviškom za što je utrošeno 27 tisuća kuna. Radove je izveo obrt MIKOP iz Zovići, a čime je polivalentan prostor od 165 četvornih metara sada kvalitetnije uređen za druženje i provođenje planiranih aktivnosti mještana.

pazin.hr

3 komentara na “Obnovljena autobusna čekaonica na području MO Kašćerga”

  1. gradjanin napisao:

    Nevažno, nema političara na slici :)

  2. Vitorio napisao:

    Slikajte i onu u Banima kod igrališta u Zarečju.

  3. pitur napisao:

    dobija san oni letak od krulčića di piše da će se u Zarečju storit “promjena dotrajale ograde oko igrališta” za 14.600kun. mene zanima kadi se moren prijavit da se anka ja bavin promjenama ograde, aš bin i ja kambjeva ogradu s kanticon piture za te šolde. dajen i štabel škonto.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.