„Obojimo sivo šarenilom“ za pazinski Dom zdravlja

Društvo likovnih stvaratelja Pazin ovog proljeća provodi projekt „Obojimo sivo šarenilom“. Cilj ovog projekta je izraditi slike koje će se donirati pazinskoj ispostavi Istarskih domova zdravlja te na taj način oplemeniti njihove prostore i u njih unijeti malo vedrine i likovnog šarenila.

Radionice na kojima nastaju radovi održavaju se u Likovnoj galeriji Pazin tijekom travnja i svibnja. Na radionicama, koje su besplatne za sve sudionike, svoje crtačko i slikarsko umijeće iskazuju članovi DLS Pazin, a dobrodošli su i svi zainteresirani građani.
Pazinski likovnjaci pozivaju sve one koji imaju umjetničkog talenta i žele sudjelovati u ovom humanitarnom projektu da im se pridruže utorkom u 19 sati u LG Galeriji. Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici DLS Nadi Putinja na telefon 092/1663394 ili putem facebook profila DLS Pazin.

Projekt „Obojimo sivo šarenilom“ provodi se entuzijazmom i volonterskim radom pazinskih likovnjaka i uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva putem projekta Fond Gradova i Općina.

DTI / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.