Od mediteranskog preko slavonskog popa do dancea

Lidija BačićU veseloj atmosferi, uz mnoštvo prijatelja i glazbenih suradnika, splitska pjevačica Lidija Bačić prekjučer je u pazinskom restoranu Kod Francuza predstavila svoj drugi studijski album “Daj da noćas poludimo”, koji je izdan u suradnji s diskografskom kućom Music Star.

U službenom dijelu prekjučerašnje promocije album su predstavili direktor Music Stara Nikola Peršić, tekstopisac Robert Pilepić, aranžer Aleksandar Valenčić te Renis Gržinić i Lidija Bačić.

– Prvi Lidijin album “Majčina ljubav” bio je takoder jako uspješan, no izdali smo ga u manjoj tiraži. Eto, sad smo imali prilike suradivati na albumu “Daj da noćas poludimo” i siguran sam da će on u Istri imati dobar plasman. Osim toga, u Lidiji smo nakon dugo vremena vidjeli sve ono što je danas potrebno za uspjeh, a toga  zaista ima puno – od kvalitetnog vokala preko izgleda pa do scenskog nastupa i dobrog tima, kazao je Nikola Peršić u uvodnom dijelu programa.

Pilepić i Valenčić istaknuli su da su veoma zadovoljni albumom “Daj da noćas poludimo” koji odlikuje i širok raspon žanrova – od mediteranskog preko slavonskog popa pa sve do dancea. Svoje zadovoljstvo naravno, nije krila niti Lidija Bačić.

– Na ovom albumu zaista smo dugo radili i jako sam zadovoljna. Donosi dvanaest pjesama i mislim da svatko može pronaći jednu za sebe. Ima tu brzih, sporih, veselih, tužnijih pjesama, uglavnom za svakog ponešto, kazala je Bačić. Njezin manager Gržinić kazao je da su svi nastupi ove mlade pjevačice ovog ljeta već unaprijed dogovoreni te da ga to ugodno iznenađuje, s obzirom na to da Lidijina karijera traje tek dvije godine. Nakon ovog službenog dijela programa, promocija se nastavila u ležernom tonu i druženju uz pršut, sir i čašicu vina, a medu brojnim uzvanicima isticali su se Lidijini stariji kolege Elio Pisak, Sergio Pavat i Vesna Nežić-Ružić.

Lidija Bačić prekjučer je okupljenima i otpjevala nekoliko pjesama s novog albuma poput “Daj da noćas poludimo”, “Ne govori da san ti jedina” i “Nek se vino toči”.
Podsjetimo da se novi album Lidije Bačić od 8. lipnja nalazi nać svim prodajnim mjestima Glasa Istre, gdje se može kupiti po promotivnoj cijeni.

Glas Istre, 11. lipnja 2011.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.