Od srijede otpadomjeri otvarat će se korisničkim karticama

Od srijede 18. srpnja otpadomjeri na polupodzemnim spremnicima, koji su su do sada bili otvoreni, postepeno će se zaključavati te će se u buduće otvarati isključivo putem korisničkih kartica.

Odloženi otpad (varijabilni dio) za sve korisnike neće se naplaćivati u srpnju i kolovozu. Spomenuti mjeseci bit će period adaptacije kako bi se korisnici mogli naviknuti na novu tehnologiju te osobno ustanoviti koje su tjedne količine odloženog otpada svakog korisnika odnosno domaćinstva. 

Osobnim izborom korisnici mogu odlučiti koliko će selektivno odvajati ili odlagati miješani dio otpada, a na taj način biraju stil i kvalitetu života koje žele za sebe i svoje ukućane. Osobnim odabirom korisnici definiraju indirektno i kvalitetu života svoje zajednice.

Mole se korisnici polupodzemnih spremnika koji još uvijek nisu podigli svoje korisničke kartice da to učine u prostorijama Usluge d.o.o., Šime Kurelića 22, Pazin, i to radnim danom od 7 do 17 sati i subotom od 8 do 12 sati.

Zbog velikog interesa građana nabavili smo 270 novih setova za odvojeno sakupljanje otpada u kućanstvu. Predbilježiti se mogu svi korisnici polupodzemnih spremnika.

Korisnici koji zadužuju vlastiti spremnik dobit će individualne setove kroz Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Pozivamo vas da nam se javite i preuzmete svoje nove setove.

USLUGA d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti, Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.