Odbojkašice osvojile broncu na MI 2013

2Hrvatska odbojka od nedjelje je bogatija za još jednu vrijednu medalju! Naše su odbojkašice osvojile brončano odličje na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu i tako ponovile uspjeh postignut prije četiri godine u talijanskom gradu Pescari.

U utakmici za treće mjesto pomlađena selekcija izbornika Igora Lovrinova nakon dvosatne je sportske bitke pobijedila Sloveniju 3:2 (19:25, 25:22, 25:22, 14:25, 15:13). Statistiku utakmice Slovenije i Hrvatske možete pronaći ovdje.

– Svi članovi reprezentacije oduševljeni su nastupom na Mediteranskim igrama, jer vraćamo se kući s medaljama oko vrata. Sloveniju smo pobijedili tek nakon dramatičnog petog seta, ali znali smo da do pobjedničkog postolja nećemo doći lako – rekao je team manager hrvatske reprezentacije Mario Bašelović.
Zlatnu medalju na Mediteranskim igrama osvojila je Italija koja je u finalu bila bolja od Turske sa 3:1 (23:25, 25:22, 25:23, 25:21).

Hrvatska delegacija u utorak se iz Mersina vraća u Zagreb. Na priprema za rujansko Europsko prvenstvo u Njemačkoj ponovno će se okupiti potkraj srpnja.

hou.hr

Za Hrvatsku su igrale:

Martina Malević
Samanta Fabris
Bernarda Brčić
Katarina Pilepić
Iva Jurišić
Bernarda Ćutuk
Anamarija Miljak
Lucija Mlinar
Laura Miloš
Mirta Bašelović
Karla Klarić
Ivona Čaćić

odbojka.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.