Odbojkašice Pazina jesenske prvakinje 2 lige – zapad

2Očekivanu pobjedu na kraju sezone upisale su odbojkašice Pazina rezultatom 3:0 savladale su ekipu Novigrada na domaćem terenu. Devet pobjeda ove sezone donijela je Pazinjankama nove bodove kojima su zadržale prvu poziciju na prvenstvenoj tablici ispred ekipe Bala i tako osvojili naslov jesenskog prvaka 2 lige – zapad za odbojkašice.

2 liga odbojkašica: 10. kolo

ŽOK Pazin – OK Novigrad 3:0
(26:24, 25:13, 25:20)

Nadahnutim Pazinjankama Novigrađanke nisu mogle parirati. U prvom setu povele su Novigrađanke ali je trener domaćih Ferenčić izmjenom kod rezultata 8:13 promijenio ritam te su igračice Pazina počele stizat rezultat te stigle na 22:24. Tada je u igru učla raspoložena Ana Ritoša koja je svojim servisima stigla do očekivanog osvajanja seta 26:24. U drugom i trećem setu na terenu je postojala samo jedna ekipa te su utakmicu bez većih problema uspjele utakmicu privesti sretnom završetku. Igračice Pazina koje su doprinijele osvajanju titule pobjednica jesenskog dijela prvenstva, jesu : Valentina Rabar, Petra Krizmanić, Anja Brajković, Melissa Rabar, Zita Jurić, Ivona Cicović, Mikela Prenc, Karla Ritoša, Natania Levak, Sara Mogorović, Dana Mikulić, Ana Ritoša, Mia Brajković, Ivana Pilar, Petra Krnjus, Roža Šuran, Maria Kinkela Ramirez, Indira Lukšić. Treneri: Roland Ferenčić i Martin Špaček.

„Organiziran klub i kvalitetan rad s mladima dao je rezultat“

Trener Roland Ferenčić vodio je Pazinjanke do odličnog uspjeha, a na kraju odlične sezone za portal odbojka.hr je istaknuo: – Ovo je bila sezona gdje smo očekivali da naš klub igra važnu ulogu u ligi i znao sam što se može očekivati u toj konkurenciji. Onda sam mislio da bi dobar rezultat bio sve osim ispod prvih triju pozicija, nisam se htio osramotit, cure su nadarene i mlade željne rada i na kraju mogu reći da sam ponosan na njihov napredak i uspjeh. Nama mnogi kažu, lako je vama vi ste organizirani klub, a ta nam je organizacija donijela dobar dio ovog uspjeha. U ovom se klubu i zadnja kuna daje za mlade, rad s mladima u našem klubu nije fraza, od prvog dolaska mlade igračice na odbojkaški trening u nju se ulaže sva pozitivna energija da jednog dana dobijemo pravu igračicu i čovjeka. Stvaranje igračica nije lagan ni brz proces no naš klub i njegovi ovogodišnji rezultati su najbolji primjer da mi to dobro radimo jer su sve igračice koje imamo u kadru naši domaći igrači te moram spomenuti veliku suradnju sa trenerom Milanom Červarom koji nam je pomogao u dovođenju mladih odbojkašica iz Sv. Lovreča. Tu treba spomenuti i rad trenera mlađe dobnih skupina Petru Krizmanić, Gordanu Androšić, Denisa Bratulića i Elvisa Jurića.

Da razjasnimo jednu stvar, u slučaju Vašeg osvajanja prvog mjesta i na kraju sezone, možete li Vi ući u A ligu odbojkašica:

– Daleko smo mi još od takvog razvoja događaja, tek smo prvu dionicu sretno i spretno završili kao vodeći ne bi želio gledati toliko daleko. Nikad se ne zna no u slučaju da mi osvojimo prvo mjesto na kraju sezone u ovom trenutku stvarno ne znam što bi bilo, mi bi mogli a ja i dalje držim da je osim nas još ekipa favorita u ligi,

odbojka.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.