Odbojkašice vodeće Funtane Vrsar “pale” u Pazinu

Nakon drugoplasiranih Velovršanki, minule su subote pognutih glava iz dvoboja s Pazinjankama parket napustile i odbojkašice vodeće Funtane Vrsara. Sam početak utakmice i nije dao naslutiti takvu završnicu. Prvi su set gošće povele i ekspresno ga zaključile u svoj korist.

Stigao je odgovor pazinskih odbojkašica, imale su 8:2 u drugom setu, pa potom i 11:3. Uslijedio je potpuni pad u igri, pa su gošće na servis Brajković napravile seriju 13:0 i došle do prednosti 16:11 te im nije bilo teško pored uzdrmanih protivnica uzeti i drugi set.

Sve je tada mirisalo na glatku pobjedu liderki. Ipak, Pazinjanke su smogle snage za novi dobar početak. Ponovno su povele i u trećem setu, imale čak 16:10, no gošće se nisu predavale te je došlo do izjednačenja na 20:20 i drame koju su Miletić i Levak zaključile u korist domaćih odbojkašica.

Uslijedio je nakon toga “deja vu” trećeg seta. Ponovno vodstvo domaćina 16:10, izjednačenje na 20:20,
drama i ponovno na sceni već spomenuti mlađi dvojac pazinske ekipe koji donosi važne poene i odvodi
utakmicu u rulet petog seta. Izmjenjivale su se tada jedne i druge u vodstvu, da bi na kraju “igra živaca” i pobjeda zasluženo otišla na stranu s(p)retnijih Pazinjanki.

Utakmica 15. kola:

Pazin – Funtana Vrsar 3:2
(17:25, 17:25, 25:23, 25:23,17:15)

Dvorana OŠ V. Nazor

Gledatelja 50

Suci: Čakarević (Pula) i Relić (Rovinj)

PAZIN: Miletić, Ladavac, M. Rabar, Krizmanić, Milohanić, Brajković, Levak, Bažon, Mikulić, Ritoša, Jurić, Šuran

FUNTANA VRSAR: Popović, M. Juran, Brajković, Maras, Udovičić, Levicki, Bilandžić, Josić, Perušinović, Milovanović, Boroš, T. Juran

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.