Odbrojavanje počinje do 17. Motovun Film Festivala

2Motovun Film Festival festival je kao ni jedan drugi na svijetu. Za manje od 50 dana počet će festival 270 metara iznad stvarnosti, na vrhu Motovunskog brda filmova, okružen srednjovjekovnim zidnima, koji ove godine u svom 17. izdanju, donosi rekordan broj najboljih nezavisnih filmova, koncerte i tulume koji tih 5 vrućih dana i noći u srpnju čine najintenzivnijim ljetnim iskustvom.

Ovogodišnji Motovun Film Festival održat će se u Motovunu od 26. do 30. srpnja, a od ove godine poseban program MFF-a se održava i u Buzetu. Program Buzz@teen s 18 dodatnih projekcija namijenjenih je prvenstveno djeci i mladima u dva vikenda trajanja, čime se festival približava i mlađoj publici od one uobičajene, a trajanje festivala produljuje na čak 10 dana.

Zemlja partner MFF-a ove godine je Turska, i festivalski program će vrviti recentnim ostvarenjima turske kinematografije i ostalim umjetničkim programima kao i koncertnim atrakcijama. Osim bogatog filmskog, zabavnog i glazbenog programa, i ove godine se priprema program nultog dana festivala, popularna biciklistička karavana Zagreb – Motovun te besplatni kamp za festivalsku publiku. Posebna zanimljivost i svojevrsna predfestivalska igra za posjetitelje je i program (pssst!) skrivenih projekcija koje će se kao svojevrsna najava festivala od 15. lipnja održavati na atraktivnim tajnim lokacijama u Zagrebu.

Program ovogodišnjeg festivala bit će objavljen krajem lipnja, a već je sada sigurno da će sadržavati brojne filmske hit naslove, dobitnike nagrada i hvale na najvažnijim europskim i svjetskim filmskim festivalima, premijerne naslove nikad viđene u Hrvatskoj. Motovun je sigurno jedno od najljepših mjesta na svijetu za zaljubiti se u film, po prvi put ili svaki put iznova. A baš ljubav prema filmu i dobar osjećaj koji ne prestaje ni minute trajanja festivala pretvaraju odnos ovog festivala i njegove brojne publike u filmsku ljubavnu priču koja traje.

Ulaznice za 17. Motovun Film Festival moguće je nabaviti u pretprodaji preko sustava Ulaznice.hr, a do 30. lipnja u ponudi je poseban komplet ulaznica “Sve po 10” koji u cijeni od samo 100 kn uključuje 10 ulaznica za projekcije po izboru. Sve dodatne informacije o festivalu dostupne su na motovunfilmfestival.com.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.