Odlična prodaja ulaznica za ‘‘Zlatni lančić od bižuterije’’ u Pazinu

Andrija Milošević, poznati crnogorski kazališni, filmski i televizijski glumac koji je potvrdio svoju popularnost vrlo gledanom serijom „Andrija i Anđelka“ ima i svoju hit monokomediju ”Zlatni lančić od bižuterije” koja već duže vrijeme nasmijava publiku širom regije, tako će i Pazinjane u subotu, 8. listopada 2016. u 20 sati . Na par sati je bila obustavljena prodaja ulaznica preko sustava http://www.ticketshop.hr i njegovih prodajnih mjesta, ali sad je opet sve u redu i ulaznice se i dalje mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Tisak Medije, Activa Travel Pula, Contineo Pazin, Damir Umag i na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshopa, te preko interneta na http://www.ticketshop.hr, te u Spomen domu Pazin. Cijena ulaznice je 60 kuna i zbog dobre prodaje potrebno je da požurite kupiti svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen.

O predstavi:
Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin /Lale/ došao je u Beograd pun nada i očekivanja. Studira i pokreće razne biznise, naučen je cijeli život živjeti na tuđi račun. Dok je rodbine posuđuje, dok je djevojaka nada se. Ali, kao i svaki čovjek koji je zaljubljen u sebe i lagodan život odjedanput zaključi da su godine prošle, on školu nije završio, a svi biznisi koje je pokrenuo propali su. Na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom udavačom uz samo jedan uvjet: samo da je bogata. Lijepih djevojaka ima, ali njemu ne treba žena za zajednički život i ljubav nego žena koja će ga izdržavati… neka bogata… I naleti takva…On sav sretan, računa da je prevario i nju i njezine, međutim tako bogata obitelj ne bi bila bogata da ih takav kao on može lako prevariti.

regionalexpress.hr

1 komentara na “Odlična prodaja ulaznica za ‘‘Zlatni lančić od bižuterije’’ u Pazinu”

  1. Anonimno napisao:

    Odlična predstava. Sat i 15 minuta previjanja od smijeha. Davno neviđeno prepuna velika dvorana Spomen doma. Kad bi bar takvih predstava bilo više, barem svaki vikend jedna…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.