Odlične vijesti iz Iskona: Najbrži internet po super cijeni Pazinjanima!

2Iskon je ponudio još kvalitetniju i povoljniju uslugu te brzine interneta do 30 Mbps stanovnicima Pazina.

Praćenje popularnih video servisa, online gaming, upload ‘teških’ datoteka… Potreba za velikim brzinama interneta kod kuće i na poslu u današnje je vrijeme sve izraženija. Iako su usluge Iskona i dosad bile dostupne na području Pazina, operator stanovnicima od ove jeseni nudi kvalitetniju i osjetno povoljniju uslugu.

Superbrzi internet, najpoželjniji TV sadržaj i neograničeno telefoniranje

Zahvaljujući novoj tehnologiji, Pazinjani sada mogu surfati brzinama do 20 ili 30 Mbps downloada i 5 Mbps uploada na svim područjima grada pokrivenim Iskonovom infrastrukturom. Osim najbržeg interneta, operator u svojim DUO i TRIO paketima jedini nudi najpopularnije filmske, dokumentarne i sportske televizijske kanale bez plaćanja dodatne naknade. Samo u Iskonu se filmski premium kanali CineStar TV Premiere 1 i 2, KINO TV te sportski kanali SportKlub 1, 2 i 3 nalaze u svim novim paketima. Uz to, posebno kreiran Regionalni paket za samo 5 kuna mjesečno omogućuje praćenje dodatnih 20 televizijskih kanala iz regije, među kojima su popularni Rai1, Rai Due, Rai 3 i Rai Scuola.

U pakete je uključeno i neograničeno telefoniranje s 1500+1500 besplatnih minuta prema fiksnim brojevima u Hrvatskoj i EU, te dodatnih 500 minuta za pozive prema nacionalnim mobilnim mrežama.

Iskonovci biraju: Huawei tablet ili popust?

Bolji, brži i još zabavniji paketi samo do kraja ovog mjeseca dolaze uz posebnu akciju, koja svim novim i postojećim korisnicima koji žele nadograditi uslugu nudi izbor između elegantnog 8-inčnog Huawei tableta s HD zaslonom već od 49 kuna ili 30% popusta na uslugu tijekom prva tri mjeseca korištenja.

Iskonova infrastruktura u tzv. narančastoj zoni dostupnosti stanovnicima Pazina nudi i niz dodatnih opcija, poput aktivacije paketa HD kanala za potpuni užitak u visokoj kvaliteti slike ili dodatnog TV prijemnika za mir u kući. Iskonovci uz to uvijek prvi uživaju u naprednim mogućnostima televizije, kao što su snimalica, videoteka s preko 2000 aktualnih naslova, aplikacija za praćenje programa u pokretu, mogućnost preporuke i poklanjanja sadržaja drugim korisnicima…

Dostupnost usluge u Pazinu i sve detalje paketa provjerite već danas na www.iskon.hr. Osim za privatne korisnike, akcijska ponuda vrijedi i za male poduzetnike te obrte.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.