Održan 5. Festival sportske rekreacije „Sport i glazba“

U subotu 23. rujna 2017. Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Pazin organiziralo je sada već tradicionalni 5. Festival sportske rekreacije „Sport i glazba“. Cilj ovog festivala je da se osobe s invaliditetom s različitim stupnjem i vrstom invaliditeta uključuju u sportsko-rekreacijske aktivnosti, da se bolje upoznaju i druže uz sport i glazbu, razmjene svoja životna iskustva te da rekreirajući se budu što zdraviji i pokretniji.

Svim prisutnim sudionicima Festivala se u ime Grada Pazina obratila zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant i zaželjela mnogo uspjeha u natjecanju i lijepu zabavu uz druženje. Na Festivalu su se osim članova Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Pazin, aktivno natjecali i gosti iz Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Pula. Dvadeset i pet natjecatelja natjecalo se u četiri discipline: bacanju loptice u koš, gađanju kolutovima, rušenju čunjeva (visećoj kuglani) te igranju briškule. Na kraju sportskog dijela programa, najvještijim sudionicima iz svake discipline podijeljene su medalje za osvojena prva tri mjesta.

Nakon službenog natjecanja uslijedio je zajednički ručak uz veselo druženje i pjesme Domskog banda iz Doma za odrasle osobe Motovun.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.