Održan 5. sastanak Radne skupine za provedbu projekta USEGP

Proteklog tjedna održan je 5. sastanak Radne skupine, u proširenom obliku. Pored članova Radne skupine i uz stručnu službu škole, na sastanku su tako sudjelovali i predstavnici partnera iz Grada Pazina i Udruženja obrtnika Pazin.

Na prvom dijelu sastanka voditeljica projekta prisutnima je predstavila dosadašnje realizirane projektne aktivnosti te aktivnosti koje su planirane do kraja provedbe projekta, zasebno po elementima projekta. Također, prisutni su ukratko upoznati financijskim pregledom realizacije projekta za provedbeno razdoblje do kraja 2015. godine. Nadalje, prisutnima je predstavljen prijedlog koncepta načina provedbe izvannastavnih aktivnosti s učenicima, po definiranim aktivnostima, nositeljima te rokovima provedbe. Buduće izvannastavne aktivnosti obuhvaćat će trening grupe učenika elektrotehničke struke o razvoju poduzetničkih kompetencija i upravljanju projektima, pripreme za međuškolsko natjecanje te održavanje natjecanja u okviru završne konferencije i sajma poslodavaca na rasporedu u mjesecu travnju.

Na drugom dijelu sastanka sudjelovali su članovi Radne skupine koji su nastavili s radom na unaprjeđenju kurikuluma. Sukladno uputama vanjskog stručnjaka, profesori su dopunili i pregledali potrebnu dokumentaciju i obrasce, a radni sastanak rezultirao je prvom radnom verzijom strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije Tehničar za elektroniku, Modul za SMD tehnologiju.

oupazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.