Održan prijem za Quadruvium d.o.o. iz Karojbe – dobitnika nagrade „Zlatna koza – Capra d’oro“ za 2016. godinu

Danas je gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun, Majom Stranić Grah, održao prijem za Luku Labinjana, direktora tvrtke Quadruvium d.o.o. iz Karojbe, dobitnika nagrade „Zlatna koza – Capra d’oro“ za 2016. godinu. Quadruvium d.o.o. dobitnik je istoimene nagrade za Zipline Pazinska jama u konkurenciji s Aquacolors Poreč, La Pentola, Rabac, Hotel Peteani****, Labin, Istria Football Youth Cup, 13. – 16.10.2016. i Boutique hotel Rivalmare, Novigrad.

Zipline je započeo s radom 2011. godine sa samo jednom linijom dužine 220 m, no iznimno zanimanje posjetitelja za spust ovom atraktivnom žičanom linijom iznad Pazinske jame potaknulo je izradu dodatnih linija pa se danas Zipline Pazinska jama sastoji od četiri linije. Posjetitelji započinju svoju avanturu s klisure smještene podno hotela Lovac. Prve dvije linije dugačke su 80 m. Treća linija dužine 220 m dostiže brzinu od 40 km/h i vodi do dvorišta Kuće za pisce u blizini Kaštela. Četvrta linija je najduža, 280 m, uz doseg brzine od 50 km/h, a završava iznad male pećine Babina kuća, na vidikovcu koji je dobio ime po znamenitom francuskom piscu Julesu Verneu koji je u svom romanu Mathias Sandorf (1885.) pisao o Pazinskoj jami i Kaštelu. Godina 2016. je šesta godina postojanja ziplinea, koja se pokazala iznimno uspješnom i zabilježila povećanje broja gostiju od čak 60 posto u odnosu na godinu ranije, a samo je mjesec listopad 2016. donio povećanje broja gostiju za čak 110 posto.

Gradonačelnik Krulčić čestitao je Labinjanu na dobivenoj nagradi, zahvalio mu na promicanju Grada Pazina, te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu i ostvarenju budućih projekata. Labinjan je zahvalio gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji i potpori koju Zipline Pazinska jama dobiva od početka svog poslovanja.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.