Održan turnir u minibasketu Pazinštine kao uvertira u nadolazeće prvenstvo države regije zapad od 20 do 23 ožujka u Pazinu!

Pazinsko nedeljno poslijepodne bilo je u znaku najmlađih minikošarkašica i minikošarkašića kao uvertira u mini basket Prvenstvo Republike Hrvatske regija zapad koje će se održati od 20. do 23. ožujka u školsko gradskoj dvorani u Pazinu.

U prvoj utakmici igrali su godišta 2004. i 2005. dvije pazinske ekipe. Luka Guštin, Tomas Belina, Oplanić i ekipa pokazali su da podosta ovladali košarkaškim vještinama jasno uz svakodnevni višesatni rad koja se treba nastaviti! Uz krcatu dvoranu ostavili su svi dečki ostavili sjajan dojam! Još veće oduševljenje ostvarili su među publikom dečkići rođeni 2008. i mlađi! Slijedila je utakmica “prikodražana”. Tinjanci predvođeni Mendikovićem, Milohanićem i Oplanićem bili su uspješniji od susjeda Supetaraca. Također igrali su i njihovi najmlađi kolege 2008. i mlađi. Uslijedila je utakmica Karojbe i pazinskih curica koje igraju košarku. Festival pazinske košarke u najmlađim kategorijama organizirali su Tanja Ančić, Dario “Darko” Lukšić i Nevio Ferenčić uz pomoć kadeta kluba Gvida Guština, Maura Levaka, Petra Bertona, Tina Baće i Paola Ančić koji su bili mini suci, mjeritelji vremena i zapisničari! Posebno je potrebno istaknuti trenericu Tanju Ančić čiji Supetarci su sve bolji i bolji, te trenera Nevija Ferenčić čija generacija 2004. napreduje iz dana u dan. U Pazinu gradu košarke ponovno je dokazano, košarka se ne samo igra nego se sa njom i živi!

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.