Održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Pazina

Grb Grada PazinaDosadašnji predsjednik Jelisije Jovičić dobio je povjerenje većine prisutnih na izbornoj skupštini pazinske Zajednice sportskih udruga, održanoj preksinoć u velikoj vijećnici, i tu će funkciju obnašati i u sljedećem četverogodišnjem mandatu. Reizbor su podržala 23 skupštinara dok je njegov protukandidat Vedran Šćulac dobio tri glasa, a isto toliko bilo je suzdržanih.

Za potpredsjednike su izabrani Edi Ćus i Valter Sirotić, a u Izvršni odbor ušli su Davor Sloković i Lucijan Ujčić . Nadzorni odbor će i dalje činiti Lorena Miletić, Davor Kurelović i Robi Ladavac (predsjednik).

Glasovanju je prethodio rezime rada Zajednice u prethodnom četverogodišnjem mandatu, iz kojeg je vidljiv pomak pazinskog sporta. Rečeno je da je prije četiri godine, kada je okrenuta nova stranica u organizaciji pazinskih sportaša, ova udruga brojala 16 registriranih članica, a danas pazinska sportska obitelj ima 33 člana. Donijeti su i novi statut i tablica bodovanja po kojoj Zajednica sufinancira rad članica. Puno je učinjeno i na infrastrukturnom planu, pazinska vanjska igrališta i ona mjesnih odbora Pazinštine puno su kvalitetnija, a otvoreno je i nekoliko novih.

Posebno su naglašeni veliki uspjesi u organizaciji i potpomaganju mnogih sportskih aktivnosti. Na inicijativu dosadašnjeg vodstva oživio je Šahovski klub “Lovac”, a usto je Zajednica pomogla nogometašima, rukometašicama i odbojkašicama u pronalaženju sponzora.

– Pokretanje atletskog i rukometnog muškog kluba, što je ostala neostvarena želja iz prethodnog mandata, uz opredjeljenje i oslonac na mlade sportaše te rad na većoj prepoznatljivosti pazinskog sporta bit će i nadalje glavne smjernice vodenja Zajednice, naglasio je Jovičić u svom obraćanju nakon ponovnog imenovanja, za koje je zahvalio prisutnima i rekao da se nada da će opravdati ukazano povjerenje.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.