Održana javna prezentacija o radu i aktivnostima Gradonačelnika i gradske uprave

U dvorani „Istra“ pazinskog Spomen doma, prekjučer je održana javna prezentacija o radu i aktivnostima Gradonačelnika i gradske uprave, za razdoblje svibanj 2015. – svibanj 2016. godine. Prezentacija je održana četvrtu godinu zaredom, s ciljem informiranja javnosti, poticanja otvorenosti i transparentnosti u radu Gradonačelnika i gradske uprave, te približavanja djelovanja građankama i građanima Grada Pazina.

Gradonačelnik Renato Krulčić prezentirao je rad cjelokupne gradske uprave i postignute rezultate u proteklih godinu dana, te informirao građane o aktivnostima i projektima gradske uprave koji su u tijeku, odnosno čija se realizacija očekuje u narednih godinu dana. Osim djelovanja same gradske uprave, predstavljeni su i rad i projekti trgovačkih društava i ustanova kojima je Grad Pazin osnivač ali i projekti civilnog društva u kojima Grada Pazin sudjeluje ili ih podupire.

U sklopu prezentacije obrađena su područja proračuna, gospodarstva, infrastrukture, okoliša, zaštite i spašavanja, odgoja i obrazovanja, kulture, socijalne skrbi, zdravstva, sporta, gradskih manifestacija i svečanosti te projekata financiranih iz EU i drugih fondova. Kao najveći projekt realiziran protekle godine istaknuta je izgradnja pretovarne stanice na odlagalištu otpada Jelenčići.

Na kraju same prezentacije, Gradonačelnik je odgovarao na postavljena pitanja grupe građana.

Radi daljnjeg podizanja kvalitete usluga gradske uprave te poticanja dijaloga Gradonačelnika i uprave s našim  sugrađankama i sugrađanima, Gradonačelnik Grada Pazina nastavit će i u narednom razdoblju redovito informirati javnost o svim aspektima svog djelovanja kao i o djelovanju gradske uprave.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.