Održana preventivna akcija u Motovunu

U sklopu provođenja projekta ”Sigurnost u turističkoj sezoni”, kojeg Policijska uprava istarska provodi s ciljem povećanja razine stanja sigurnosti na području Istarske županije tijekom trajanja turističke sezone, u subotu je u Motovunu provedena preventivna akcija.

Policijski službenici Policijske postaje Pazin i Odsjeka za prevenciju Policijske uprave istarske, uz sudjelovanje policijskih službenika Talijanske Republike i Republike Austrije, proveli su u subotu u sklopu filmskog festivala preventivno – edukativnu akciju pod nazivom ”Prevencijom do zaštite“. Na info punktu, strani i domaći turisti, kao i građani Motovuna imali su se prilike upoznati sa različitim oblicima samozaštitnog ponašanja na temelju stručnih savjeta i preventivnih letaka, a sve s ciljem reduciranja uvjeta za nastanak kriminalnih pojava.

Ovakve aktivnosti policije provodit će se i u daljnjem razdoblju na području Istarske županije, a već ovog tjedna info punktovi će biti slijedećim lokacijama: 31.07.2012. godine od 09,30 do 11,30 sati u AC Umag te 02.08.2012. godine od 09,00 do 11,00 sati u AC Polari.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.