Održana preventivno–edukativna akcija u Pazinu

U nizu preventivnih aktivnosti koje Policijska uprava istarska poduzima s ciljem povećanja razine stanja sigurnosti na području Istarske županije tijekom trajanja turističke sezone, jučer su Policijska postaja Pazin i Odsjek za prevenciju Policijske uprave istarske od 11 do 13 sati, u Ulici 25. rujna u Pazinu proveli preventivno – edukativnu akciju pod nazivom ”Prevencija i zaštita od provalnih krađa, krađa bicikala i novčanika”.

Na info-punktu, postavljenom u sklopu mjesečnog sajma, građani su se imali prilike upoznati s oblicima samozaštitnog ponašanja, odnosno mjerama koje mogu poduzeti kako i sami ne bi postali žrtvama imovinskih delikata. Uz savjete policijskih službenika, svim sudionicima prezentirani su preventivni letci Policijske uprave istarske kojima je cilj smanjiti provale u obiteljske kuće, stanove i poslovne prostore, kao i krađe bicikla te novčanika.

Ovakve aktivnosti policije do sada su provedene na području Buja te Premanture i Banjola, a policijski službenici nastavit će s promoviranjem samozaštitnog ponašanja građana i u narednom razdoblju.

policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.