Održana županijska smotra Lidrano 2014.

2Ovogodišnji županijski susret Lidrano, kojem je domaćin Pazinski kolegij, održan je u Spomen domu u Pazinu, u utorak 4. veljače. Susret je započeo svečanim otvorenjem u 9.00 sati, da bi se u nastavku programa u jutarnjim satima publici predstavili učenici osnovnih škola svojim pojedinačnim i skupnim nastupima, dok su srednjoškolci svoje pojedinačne i skupne nastupe odigrali u poslijepodnevnim satima.

Među brojnim sudionicima programa u osnovnoškolskoj konkurenciji nastupili su pojedinci i dramske skupine iz pazinske matične i više područnih osnovnih škola, dok su se u srednjoškolskoj konkurenciji predstavili pojedinci i dramske skupine obije pazinske srednje škole – Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile i domaćina susreta Pazinskog kolegija.

Na kraju susreta je svoja zapažanja i korisne savjete s mladim sudionicima smotre i njihovim mentorima podijelila Vlasta Ramljak, glumica koja je kao iskusna višegodišnja kazališna djelatnica sudjelovala u radu povjerenstva koje je ocjenjivalo ovogodišnje nastupe, dajući poticaje mladim talentima u njihovom budućem kreativnom radu.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.