Održano 7. kolo Action istarke lige

U organizaciji Općine Sveti Petar u Šumi održano je 7. kolo Action istarske zimske lige u trčanju. Brza staza dužine 5000 m prolazila je kroz sela Dajčiće, Videte, Pickine, Gljušćiće, kraj tvornice Puris te kroz Dolince i županijskom cestom prema Vošljaku, Kučevari i Kranjci do nogometnog igrališta.

U konkurenciji 94 natjecatelja iz Istre i Kvarnera najbrži je bio tridesetogodišnji Tihomir Bobolanović koji je u posljednjim metrima za svega dvije sekunde stigao ispred mladog šesnaestogodišnjeg supetarskog atletičara Petra Bratulića.


Ovo je ujedno bila i najbrža utka od svih sedam dosada održanih, a postignuti rezultat pobjedničkog dvojca koji su istrčali 16 minuta 31 i 33 sekunde zaista je odlično ostvarenje za ovaj dio sezone i nagovještavju ostvarenje dobre rezultate na atletskoj stazi u kasnijoj fazi sezone. Petar Bratulić će slijedeće nedjelje nastupiti na prvenstvu Hrvatske u krosu koje će se održati u Vinkovcima.

Među atletičarkama je po sedmi put ove sezone pobijedila Barbara Belušić, dok je druga bila Tea Miloš. Petar Bratulić i Tea Miloš su ujedno bili najbrži među juniorima/juniorkama i vode u ukupnom poretku juniora.
Zimska liga završava u Rovinju gdje će se 11. ožujka 2012. u 11,00 sati održati posljednje kolo.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.