Održano druženje Društva tjelesnih invalida Pazin

2Društvo tjelesnih invalida Pazin projektom ” I MI SMO OVDJE” kojeg financiraju Istarska Županija odjel zdravstva i socijalne skrbi i Grad Pazin odjela za društvene djelatnosti, za svoje je članove organiziralo prošlog utorka 17.02.2015 godine Turnir u briškuli i trešetama.

Turnir je održan u Općini Karojba u Agroturizmu Špinovci na seoskom imanju Obitelji Tikel, ekipe su bile podijeljene u sedam Općina (Motovun,Karojba,Tinjan,Sv.Petar u Šumi, Cerovlje i Lupoglav) i Grada Pazina sudjelovalo je 13 ekipa .

U napetoj igri do samog kraja turnira finale su izborile ekipa Grada Pazina u sastavu Livio Sloković i Zdenke Medić, i ekipe Općine Karojbe u sastavu Mario Madruša i Enio Pilat.

Najbolja ekipa DTI Pazina za 2015 godine je ekipa Grada Pazina u sastavu Livio Sloković i Zdenka Medić, zasluženo drugo mjesto do samog kraja osvojila je Ekipa Općine Karojba u sastavu Mario Madruša i Enio Pilat, treće mjesto odnijela je ekipa Općine Tinjana u sastavu Milan Šuran i Nenad Starčić, uz ručak i zabavu na kraju podijeljene su diplome najboljima.

Ekipa Grada Pazina ovim plasmanom izborila je sudjelovanje na Turniru u briškuli i trešetama između Udruga osoba s invaliditetom, koji će se održati povodom Svjetskog dana dana zdravlja u četvrtom mjesecu ove godine.

Cilj ovog turnira i projekta je unaprjeđenje zdravlja osoba s invaliditetom i starijih osoba te poticanje zdravih stilova života, na taj način osobe s invaliditetom jačaju svoj osobni integritet i samosvjesnost te se aktivno uključuju u društvena zbivanja te smatramo da se na taj način smanjuje izoliranost samih tih osoba. Kroz razna događanja želimo pokazati da su osobe s invaliditetom ravnopravni članovi društvene zajednice.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.